aku geram? aku gembira ? aku sedih ?

Friday, April 22, 2011



2 sem dah kami bersama --> mmg dah knl sgt ngn perangai mereka.....




sbb ape aku kena potong kek???? ---> confius.!




nie kek ape nieyh??? ---> layann jerr...




last suapan aku untuk mereka semua.. ---> gilerrr sungguh semata2 nk take pic..hahaha.!




ha mesti dah tgk pic tue..sebelum bce entry cik ekin kali nieyh an.?
pelik kan ? nak kate bezday aku..? wahh rsenyer mmg dah lepas bulan satu hritue....
so nieyh bezday sape ea???
ngeee~ ntahlah..aku sndiri pon confius sbnarnye...~

oke before aku stdy math 300 --> aku nk merepek kt blog aku dulu.. izinkan taw.. ^_^

mulekan story

jo : ehh jom kite mkn kfc nak tak, kite mkn b'jemaah..

[ oke done dier pon kuar ngn mas beli kfc ---> duit mmg dah kumpul dah,,, smata2 nk kfc. [ i mmg likee gilerr r ]

pastu tnggu2 --> aku text mas

cokelat : cepatlah balik.. dah lapar sgt nieyh ha...dah xder tnga taw nk stdy [ pdhal xpon ]..sje jer..

mas : kejap lah ha, klu lapar mkn lah katil n meja dulu ...

[ oke2 mmg kami berdua melalut lahhh ]


magrib

mereka dah smpai bilik---> supposely mas t'ckp mcm nieyh " untunglah org tue kena blnjer "
kepelikan aku dicitu... [ sbb rase2 ak mmg dah byr duit tdi ]...ngeee~

then dyowg xbg ak mkn dulu --> marah nieyh! sbb ak nk p stdy..tpi kena hold..oke layankan aje....

jap g mas ckp " along jom teman kite g amik air kt atas ... ak nieyh mcm kena pukau ngn dyowg.. ikutkan ajer "..

then smpai bilik c jo n mai g knci pintu..aishh marah tol,,.. lamer gile aku dok ketuk pintu tue ha,.bising kot kt wing tue [ gnggu kntenteraman awm jer haaa ]..

dammmm! pintu dibukak..aku pelik asal ade kek ?? asal mai ngn jo nk tembak aku nk pom2 tue.? tpi syg xjdi.coz bnder tue x meletup..hahaha.! kelakar bile igtkn keadaan mereka berdua..b'tngkus lumus nk letupkan smua tue.. hbis lah haaa org sume kua g bilik kitaowg..n tlg letupkan juga,..tpi xleyh.....
even xleyh pon..dyowg ttp b'usaha.. akhirnye boleyh juga --> dah mcm party dah ha dlm bilik nieyh....b'sepah gilerr..hahah.!

okeylah xnk celoteh byk2 ag . tpi msti nak taw kan untuk ape nieyh sume

---> kek tue untuk yg t'akhir buat ak ngn mereka, terharu sgt, time nk potong kek dyowg nyanyi lagu p'pisahan..waaaa.~ aku just gelak kan jer.. [ nk elak dr nangis sbrnyer.hahaha.! ]

-btw thanx kt adik2 u..clbrate my last semester with u ollss kt uitm segamat nieyh.! doakan sy berjaya dunia akhirat ea..n love u ollss-

xjngka akn dismbut pon.... mmg xdpt tangkap sume tue
cowie u olss nk ajar kua ,, tpi sy xdpt kua,,huk2,,,,

4 1701 mereka yang rajin bergossip dgn cik.kyn:

uChu aNn!e said...

untungler ade org celebrate,,,,agaga

mrs.cokelat said...

anie : hahaha.! nk join x.?? ngee~

Noor Adibah Binti A.Latif said...

heee.. untung lah dapat makan kek!! waaa.. sedap uhhh...

mrs.cokelat said...

ibah : hehehehe..mmg sedap kann kek nyerr.. ;)