2 hari satu malam di rumah congkak *___*

Thursday, May 17, 2012

hye sume ! salam :)
lame rsanyer tak menaip kt blog nie . heee sbb saja nk busykan diri ^__^
now, nk citer pengalaman kt rumah congkak . taw ka bakpo cheq cakap kt rumah congkak ?
sbbnya baru tahu rumah yang kami duduk tue for camping 2hari satu malam nie, adalah digunakan for movie "congkak" awesome sgttttt ! scaryy tauuuuu , 

actually, I'm sorry tak inform someone y sy ke sana , hmmm ..
btw, dah selamat kann. even kt sana mmg fikir nyawa jer . 
smpai terus kena dgr taklimat, then simpan brg n terus jungle tracking dlm hutan tue ..
EXCITED! seyes.. n fikir dlm hati * oh takpe aku rasa mcm ner aku p gua senyum dulu kot* JENG>>>JENG>>>
 bnda y kite fikir tue tak sama lah! huuu~

tmpat y kami p nie lgi giler , bak kata fasi y handle kami nie.. jalan for jungle tracking nie mmg A+++ lah, ok di akui mmg A++ taww hampir ke sempadan thailand :D..
naek2 terus ja byk pacat, ha mmg gelii lah kan. ramai y kena pacat. gatal2 badan.. aku? heeee, tak rasa pun.. taw2 dah darah sume tue.. huuu ~ geliii T__T *takpe pengalaman kan awok*


tempat dier mmg curam sgt2, sekali silap langkah boleyh jatuh ke bawah.. alhamdulillah kami sume selamat.. mencabar taw! best , y pling best makan dalam tempurung y busukk tue haaa, kena masak sendiri. *blurrr sat* 
kami nie mcm askar tawww . T___T 
aktiviti mlm plak, kena duk sorg2 dlm hutan .. depa duk tkutkan kami. dlm hati aku mmg dah geram sgt dah . huu ~ tapi takpe dr citu nk kuatkan diri kita kan.. DIA ada dgn kita :)
k'esokkan nya kami kena bersenam berlari2 , pastu kenangan y cheq bawak dr camping, heee luka akibat jatuh * tuelah badan berat sgt . heeee * 
n paling rasa nk tumbuk org apabila fasi cakap MUSUH 1!! . taw dok mean musuh satu tue??? mean die, if mereka ckp MUSUH 1! kami sume kena baring atas jalan, bak kata depa , bersih lah jalan TAR tue dgn kami sume ! dah lah hujan .. mmg basah lah bju kannnnn . pape pun sume tue pngalaman kan ^__^
kami tiba di bukit ayeq , perlis

sewaktu nak naik ke atas bukit, mereka adalah senior sy :)
akhirnye kami tibe di atas puncak.. berehat sebentar :)
last session, ceramah from prof izzi , lect uitm perlis :)
tue diaaa, part 4 . kami lettew :D
nie kami sume manatics student, in bachelor student for math management, tengs for sume ..  
p/s :  now tgh busy nk siapkan report & project ,, n for dinner . performance dance dalam dinner . hope sume b'jalan lancar. amin :)

2 1701 mereka yang rajin bergossip dgn cik.kyn:

Cik Puan Izan❤ said...

salam kenal...sis follow blog ni yer... ^_^

p/s: suka tgk gmbr family yg semua pakai baju pepel tu...

mrs.cokelat said...

cik puan izan : wasalam, tengs for follow. hee mekacih awk.. pic tue time raya :)