s/u for you . HAHAHA .

Tuesday, June 19, 2012

hye, bila tgh busy nk test, final n sume nie.. tetibeeee ..
kena buat kejer as setiausaha dlm kelab irama,. DUSH!.. DUSH! ..
senyum sorang2, gelak sorang2 [gilaaa .. ]
sbb actually tgh rindu jawatan tue.. 
n sekarang dah secara illegal kena buat sijil for mantan2 exco...
*cnfirmlahh exco2 ckp, dah hbis bertahun2 baru nk buat sijil.. hurmm *

SORRRYYYY sgt, actually busy, pluss minus tak tahu nk buat mcm ner, so nie bru ada keyakinan nk buat sijil tue.. biarlah dah lmbt pun.. sy akn buatkan tuk kamu sume..
sorryy sgt, insyaallah after hbis final 8hb, t sy buatkan & akn pergi ke segamat -tempat byk kenangan INDAH plus minus  divide multiply PAHIT..

n SOORYY to akmal, kena sshkan hang.. sorry sgt2 .. mintak tolong antaq kan senarai tue sume kt HEA ja.. maap . ampun., T__T

*sorry sy bukan s/u y buat kejer sgt.. sorry sgt.. huhuhu.. INSYAALLAH sy akn siapkan sijil tue, even dah setahun tinggalkan kelab irama kt UiTM Segamat tue *

-cik norashikin binti sulaiman- 
miss you olss, n love u  ツツ



2 1701 mereka yang rajin bergossip dgn cik.kyn:

elyna mirsada said...

cntk blog wk..=)

mrs.cokelat said...

@elyna : simple jer awk.. tak reti pun buat cntik2 sgt. heee :)