Jom Raya .

Saturday, September 15, 2012

salam , hye alls :))
rasenya kita dh penghujung syawal rite , so di kesempatan nie " becok-becok cik kyn " just nk wish Selamat Hari Raya , maaf zahir & batin ..

so far raya tahun nie, give me 10000000 moments ! actually i hate dis moments, tpi kite still happy dgn beraya dgn family, cazen & frenz :) , hangout n bla.bla.bla..

macam dah lambat je kan, kite update citer pasal raya nie.. hik2.. heee :P , nak kata busy.. tak la sgt.. nk kate rajin.. pun tak jugak .. meby " MALAS " tue besaq sgt kot .. dats y lah bru nk update ..
okaylah tak tau nk taip ape , n i'm happy celebration raya kali nie, sbb ada mak ayah cazen .. n kami semua BBQ mlm tue lagi.. y penting i'll miss dis moment :))

anak2 perempuan mak ayah :)


muka bahagia dapat duit raya kan ..

meet :)

bestie + leo  :)

ladang tebu pun jadi  :/p

 p/s : salam aidilfitri , kemaafan dari ekin, dr hujung rambut sampai hujung kaki.. may Allah bless us . insyallah . Amin :)

4 1701 mereka yang rajin bergossip dgn cik.kyn:

Sanji Ngatmi said...

nice relationship .. so jealous

Everything's Everythings said...

Wahhh bestnya BBQ raya ;D
selamat hari raya juga ^^

cik.KyN ツ said...

EE : hee, kan .. btw selamat hari raya juga ^^

cik.KyN ツ said...

Sn : relationship with family, cazen n friends . heee :) jealous ?