merdeka for semester 5 !

Thursday, January 17, 2013

assalamualaikum semua orang , hye u olss , hye kekasih allah :)
cik.kyn happy sgt tau ! tau tak kenapa, cik kyn bersyukur sgt, kerana semester nie even busy mata mcm panda, cik.kyn dah berjaya tamatkan final exam cik.kyn.. *soklan susah tak? hmm jawapan cik.kyn mestilah ada y ssh kan, tpi kita buat je*
sepanjang exam tue, tidoq mestilah ta cukup kan, sbb gape antara paper satu and paper ke dua hnya esok to esok. *ha faham kan ape cik.kyn ckp* heee :D
best juga kan study kt library, heee. padahal kan cik.kyn org y " paling rajin " pergi ke library #eh ?
actually, cik.kyn bukanlah org library sgt, sbb study kt library cik.kyn suka tgk org . hahaha ! usha2 gitu u olss . heee :D

 kay semua ! thanx  for reading my entry yang tak seberapa nie, and doakan semoga cik.kyn and kengkawan cik.kyn berjaya ye . bye semua . love u olsss silent reader :)

take a moment for dis semester , hee

muka cik.kyn tak paham sgt, so minta kengkawan ajarkan. hee :)

4 1701 mereka yang rajin bergossip dgn cik.kyn:

PasirPantai said...

salam..
tgk blog awk,buat sy rindu time bljr dekat arau dulu..

cik.KyN ツ said...

@PasirPantai : wasalam, hee. mai lah dtg arau :)

PasirPantai said...

cik kyn ni part wape dah?sy pun ada kwn yng ambik math mgt dekat arau...huhu...skrng ni sy dkt cmps kb,sgt xbest...huhu...hargai lah arau~

cik.KyN ツ said...

@PasirPantai : cik.kyn dah part 5 , insha allah sem baru cik.kyn sem 6 . kita pun ada kwn2 amik stat kt KB , if you part 5 nk naek part 6, mungkin u kenal kot tikah, sam, ria, haizan . and the geng. senang cerita budak2 geng segamat :)