DUP.DAP.DUP.DAP

Monday, February 4, 2013

assalamualaikum wahai semua silent readers cik.kyn , hye semua ! soory sgt cik.kyn ta update blog , bukan busy or watever, cuma malas sgt mau on lappy, heee :)
Dup.dap.dup.dap. entry cik.kyn kali nie *ape nk nikah ? cik.kyn kena risik ? oh my , tidak lah kan *
[bermonolog sebentar] hikhiks :D
tahu tak kenapa jantung hati nie laju je DUP.DAP.DUP.DAP  ?
cik.kyn takut sgt 15hb nie , kena risik dengan Uitm , dalam kena risik tue, akn dapat hantaran yang baik punya ! iaitu RESULT ! waaa, takutnya ,
cik.kyn takut pisang berbuah dua kali .
tapi cik.kyn dah redha , even jeles sgt2 dgn kengkawan kt kampus lain yang dpt 3 and above , tpi cik.kyn , mcm hape ntah :(( *crying*
tpi takpe la, cik.kyn redha semua tue, even kita berusaha mcm ner pun, kalau itu yang kita dapat, kita kena terima kan :) so i'm tawakal and redha result cik.kyn pada 15hb nie , semoga semua kengkawan and cik.kyn dpt result yang memuaskan , insha allah . Amin :)
okay take care semua , love you all  thanx spend time kt belog entry ngarot cik.kyn . hee ^__^ 

nampak tak muka cuak nie *tiada kaitan *

2 1701 mereka yang rajin bergossip dgn cik.kyn:

AwieKashi said...

amboiiii...
bukan main sekarang....

cik.KyN ツ said...

@awieKashi : lalallal, hee, betul ape . debaran terasa kot , btw goodluck ! :)