kita hanya bersama selama 3 sem jer di segamat..!

Sunday, November 21, 2010

nothing story pon..just bile tgk pic nieyh..t'igt kisah saya ngn bff saya..
yang dari semester 1 hngga semester 3...

stdy same2...
gaduh same2..
berguaw same2..
outing same2..
everything yg kami buat actually same lah..


kami nieyh boleyh dikatakan window shopping gak r..
tpi xsangka kan..igtkan akn grad diploma same2....
tpi mereka berdua dah pergi fast track dulu..ambik degree
huhuhu..
xtawlah ape yg saya rse tyme tueh..actually..sedih sgt..
tpi untk bljar...t'pkse trima sumenyer..
huhuhu..
mereka berdua tnggal sya di segamat sorg2..!!..
then mulakan hidup baru di sem 4 tanpa mereka berdua yg jauh dgn saya..
huhuhu..

xtaw nk ckp ape...tpi bile kenangkan kisah kiter ber3..jdi sedih...hilang kate2 untuk teruskan cerita...






najwatul huda...
kenal tyme same modul part one..
miss u babe.. :(





nielah tyme dalam kelas..
mesti duk same2..
if bosan..msti akan candit pic..
or dok men mcall2...
[ najwa & atiq ]



nieyh tyme luar calss..
sempat g 2 candit pic..
antu pic..
beselah kami..
ngeee..
[ atiq & ekin ]


really rindu kamo berdua..
atiq n najwa...
thanx being me as your frenz..
hope friendship kite kekal selamernyer...

2 1701 mereka yang rajin bergossip dgn cik.kyn:

Miss Vamp said...

weyh...alongggg!!! sdih aku bce entry ko...huhu...aku pon rndu ko jgak. =(

mrs.cokelat said...

just rindu korunk jer syg..
hehhe..
don sad oke..
i'm oke.. :)