... sahabat...

Friday, November 5, 2010

mmg byk kngan kite sume kan dari part one smpai lah skrg..mcm2 kngan sume tueh..be4 nieyh kite xsedar pon..kite xpenah pkir pon ape terjadi antara kite sume kan...selama nieyh kite gembira2 jer..kite tgk org salah phm antara hbgan kwn..tpi skrg sume tueh terjadi kt kite sume kan...msti kita pon xpenah sedar tueh sume kan..sume nieyh kerana salah phm jer if u'll want to know..nk jmper u'll sume pon tkut sume xready tuk berdepan...huhuhu..so better saya snyap.. terpikir mcm ner nk pulihkan keadaan nieyh sume...hari2 taw..senyap bkn bermakna sy x pkir u'll sume..xpkir ttg hbgn sahabat yg kite jalinkan...sbrnyer bnder tueh yg saya pkir..mgkin certain org yg bce kate blog sy nieyh just poyos jer..tpi xpon..sume nieyh luahan hati sy....jika u'll tgk ape yg sy tulis kt blog n fb...sume tueh bkn ttg kite sume...huhuhu....mmg lah hati sya sakit pd someone person..tpi bukan pda u'll,,,pda insan yg saya sndiri xtaw ape motifnyer untuk jatuhkan sya...yg xpenah pkir perasaan org lain...yg sy sndiri xpenah nk gnggu hidup dier..so saya norashikin sulaiman ingin mgatakan suma nieyh salah phm oke..jika terguris ttg blog ini.mohon maaf..bukan sngaja..tpi ini lah luahan hati saya...huhuhu,..sume org penah buat cilap.mcm tueh juga dgn kita kan....kite pon dah nk cuti..so hbgan yg kite bina nieyh pada tahun depan cukuplah 3taun kite kenal kan...sume memory tueh terjalin antara kite sume..xpenah pon kite sume sangka yang kite sume akan bertemukan..berlainan negeri plak tueh..t pas sume dah grad mgkin kite xkan bertemu lagi..n akan bawak haluan masing...tpi hanya 1 jer yg kite hargai erti sahabat antara kite sume...

[ currently for u'll : pikah,nadia,tikah,sam,yana,ijan,ria,fain,kakak ira,ani, n lastly me..!! ]
thanx coz sudi kwn saya selamer ini....

"ade masa kite perlu menangis agar kite tahu dunia bukan hanya untuk ketawa, ada masa kite perlu ketawa agar kite tahu betapa bernilainyer setitis airmata... ada masa kita perlu ade s'org teman agar kite x sunyi...ade masa kesunyian membuat kita xpernah lupe betapa bernilainya seorang sahabat"

2 1701 mereka yang rajin bergossip dgn cik.kyn:

CuCuAtOkOlaH said...

dah la wei....
kite ketawa je la....
klako la bende ni...
mungkin dugaan ni tak sehebat mane pun,,,maybe ade lagi hebat dan dahsyat kot...tapi tak jadi kat kite...jom kite ketawa same2....
wakakakakaakakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakakaa...penatnyer ketawa....wakakaka

mrs.cokelat said...

hahahhahaa..aku pon nk gelak juag....