spechlesss .

Sunday, December 11, 2011

# dulu kata tak tahu, tapi bila tgk ade jer dlm list uh [ ape2 pun senyum ] #
# dulu kate dah clear , bila t'google, amik hang. jumper dah ALLAH maha adil kan . [ ape2 pun nagis lah ] #
# dulu kate jgn nk campurkan org , tpi bila senyap. makin jadi . so jgn tnya Y la kan  [ sila senyum lagi ] #
# bila nk letak berdua , 1001 alasan,bila jumper kat citu . speechlessss [ cian diri kamu cik alovera ] #
# dulu kata " sy pun penah rasai mcm awk rasa " tpi bila tnya senyap.. [ sabar ye cik alovera ] #
# jgn kate sy degil, [ yup, degil sgt ] #
# bile sebut pasal adil, then tnya tentang ADIL kt diri sy, jwb "tak adil" [ALLAH jer taw hati cik alovera nie ]#

# maaf.soor.t'gt sorry. sy merayu kt awk. [ itu kata2 y aku dpt ]#
# penah fikir ker ape AKU RASA ?#
# sgt emotional, ap2 pun aku bersyukur #
# facebook dh takda, tpi ntah spe yg on kan ntah , [ igtkn dh buang cik cokelat tueh kan,senyum ja hati =.= ] #

- sejauh mana pun tumpai tue melompat, akhirnya jatuh juga kat tanah -

p/s : sy belum penah mencari sape2 lagi . sebab sy tahu hati sy DEKAT KAMU . sy masih hargai kamu.. sy masih respect kamu, sbb tue sy tak penah buat pic mcm mne sy penah lihat . btw tengs sbb sume nieyh sy masih kuat .


bile tgk pic nieyh, buat aku t'senyum . kdg2 buat aku menangis. sebab ..........  T___T

2 1701 mereka yang rajin bergossip dgn cik.kyn:

AwieKashi said...

sabar k...
be strong akak! :)

mrs.cokelat said...

awie : baek.. so far dah ok dah.. :)